فرآیند طراحی بایاس یک تقویت کننده ترانزیستوری یک طبقه کم نویز به منظور تحویل حداکثر بهره ولتاژ جهت تقویت سیگنال حس گرهای کم دامنه

مقاله حاضر با موضوع طراحی بایاس یک تقویت کننده ترانزیستوری یک طبقه کم نویز به منظور تحویل حداکثر بهره ولتاژ جهت تقویت سیگنال حس گرهای کم دامنه، به ارائه ساده ترین فن طراحی یک تقویت کننده ترانزیستوری یک طبقه کم نویز می پردازد که ارزان ترین راه برای پردازش اولیه سیگنال های کم دامنه است. حس گرهایی که امروزه در دنیای الکترونیک استفاده می شوند، عموما سیگنال هایی با دامنه ولتاژ بسیار کوچک ایجاد می کنند که نیاز به تقویت قوی و دقیق دارند تا بتوانند به درستی تفسیر و پردازش شوند.

بررسی میزان خطای مبدلهای ADC برای حصول بهترین نتیجه در FFTها

در این مقاله به بررسی میزان خطاهای مبدلهای آنالوگ به دیجیتال (ADC) و تاثیر آنها بر تبدیل فوریه سریع (FFT) پرداخته شده است . مبدلهای ADC به عنوان یکی از اجزای حیاتی در سیستم های دیجیتال و پردازش سیگنال، دارای اهمیت زیادی هستند. این مقاله ابتدا به معرفی انواع خطاهای متداول در ADCها از جمله خطاهای کوانتیزاسیون، غیرخطی بودن و نویز می پردازد . سپس اثرات این خطاها را بر دقت و کارایی تبد یل فوریه سریع مورد بررسی قرار می دهد . نتایج نشان می دهد که خطاهای ADC می توانند به طور قابل توجهی دقت تحلیل فرکانسی را کاهش دهند و منجر به اعوجاجات و نویزهای اضاف ی در سیگنال خروجی FFT شوند.